Home » Beurs Utrecht Jaarbeurs » De week van de ondernemer

De week van de ondernemer

Het beste ondernemersevenement van Nederland – 9,10,11 mei 2017

Al 20 jaar stimuleert de WVDO succesvol ondernemerschap. Ook in 2017 staan de beste experts en topondernemers voor je klaar. Ze delen hun kennis en geheimen voor meer succes en geluk. In één dag ben je weer up-to-date. Je hoort de laatste inzichten op het gebied van groei, marketing, innovatie, personeel en financiering. Dus geef je ondernemersvaardigheden een boost en krijg een-op-een advies voor je eigen bedrijf. Bovendien ontmoet je veel andere ambitieuze ondernemers.

https://www.deondernemer.nl

Twitter #WVDO

Tijd voor een aangescherpte toekomststrategie van jouw bedrijf? Maar hoe weet je of je op de beste manier aan het bouwen bent voor de toekomst? Kan het slimmer, sneller en hoe doen andere succesvolle ondernemers dat?

De Week van de Ondernemer heeft het sterkste team van experts en topondernemers voor je samengesteld. Zij geven antwoorden, schetsen perspectieven en inspireren met hun uitgesproken visies. Bovendien ontmoet je veel ambitieuze ondernemers en leer je van elkaar.

Programma
09.30 – 10.30 uur | Ontvangst
10.30 – 11.30 uur | Openingsshow met Rik Vera en Roeland Dietvorst
12.00 – 14.00 uur | Lunch
12.00 – 16.00 uur | WVDO-Academy: experts als Jos Burgers, Barbara Baarsma en Erik Scherder delen hun laatste inzichten
12.00 – 16.00 uur | WVDO-Experience: train je ondernemersvaardigheden en krijg direct toepasbaar persoonlijk advies. 40 workshops op het gebied van Groei, Marketing, Innovatie, Personeel en Financieren.
16.00 – 17.00 uur | Netwerkborrel

Waarom moet je hier bij zijn?

Krijg in één dag een update voor de toekomststrategie van jouw bedrijf.
Raak geïnspireerd door de allerbeste experts en topondernemers.
Hoor de laatste inzichten op het gebied van Groei, Marketing, Innovatie, Personeel en Financieren.
Train je ondernemersvaardigheden en krijg toepasbaar advies voor je eigen bedrijf.
Ontmoet andere ambitieuze ondernemers en deel kennis en ervaringen.

Shake-On: digitaal netwerken via een handshake
Vorig jaar hadden we al de primeur van Shake-On op de Week van de Ondernemer 2016, een digitaal polsbandje voor eventregistratie en gegevensuitwisseling. Dit jaar is er nog veel meer mogelijk met de bandjes.

Tijdens de Week van de Ondernemer 2017 ontvangt iedere bezoeker een persoonlijk polsbandje van Shake-On. Vervolgens kunnen de bezoekers ‘aan de slag’ met het polsbandje: met iedereen die zij tijdens het event de hand schudden wisselen zij – na onderlinge toestemming – direct contactgegevens uit via de WVDO app. Na het event ontvang je via de mail een overzicht van alle ondernemers en experts die je tijdens de dag gesproken hebt. Netwerken nieuwe stijl door middel van een handshake!

De WVDO app is niet alleen handig om contactgegevens uit te wisselen, maar ook om jouw persoonlijke programma in te zien en de rest van jouw dagprogramma te bepalen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het koppelen van het Shake-On polsbandje aan de WVDO app via bluetooth.

Ook voor ons als organisator zijn de polsbandjes interessant. Zo hebben wij, als organisator, inzicht in wat de populaire plekken zijn en waar er knelpunten ontstaan. Welke workshops en ruimtes zijn meer in trek? Op basis daarvan kunnen we veranderingen aanbrengen in ons concept, waardoor we een beter event kunnen bieden voor partners en bezoekers.

Wat zeggen ondernemers over WVDO:

“Dit cadeau moet je jezelf gunnen als ondernemer”
“In 1 dag heb je weer perspectief en inzicht”
“Een kop vol energie en nieuwe ideeën”
“Bijspijkeren op topniveau”

https://www.deondernemer.nl

Twitter #WVDO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>