Home » Waardevolle ontmoetingen » Vakantiebeurs Utrecht Jaarbeurs januari 2016

Vakantiebeurs Utrecht Jaarbeurs januari 2016

Op de Vakantiebeurs begint je vakantie. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je vakantie uit te kiezen.

De 6 typen vakanties
Op de Vakantiebeurs vind je meer dan 1200 exposanten, allerlei leuke activiteiten en veel nieuws & aanbiedingen op het gebied van:
> Buiten – Kampeer & Camping
> Actief – Outdoor & Sport
> Samen – Familie & Kinderen
> Zien – Steden & Cultuur
> Vaar – Cruises & Zeilen
> Ontdek – Verre bestemmingen

GITP20140117VNU150[1]Locals geven je de echte info
Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. Je praat 1-op-1 met ze, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je ├ęcht moet zien. En tips die je niet in reisgidsen of op het internet vindt. Zo krijg je meteen een echte indruk van wat je kunt verwachten als je eenmaal vakantie hebt.

Dagje uit
De Vakantiebeurs is natuurlijk ook een leuk dagje uit. Met heel veel leuke activiteiten, exotische muziek en lekker eten kun je alvast de vakantiesfeer opsnuiven en genieten van de vakantievoorpret.

Data & tijden
De Vakantiebeurs wordt in 2015 gehouden van woensdag 14 t/m zondag 18 januari. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 – 18.00 uur met op vrijdag een avondopening tot 20:00 uur (‘Vakantiebeurs by Night’)
zie ook www.vakantiebeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>