Home » Waardevolle ontmoetingen » Wonen beurs december 2015

Wonen beurs december 2015

Ahoy Rotterdam

Aantal deelnemers

Circa 400 (inter)nationale woonspecialisten en luxespelers.

Pijlers

• Interieur & Exterieur
• Kopen & Verbouwen
• Health & Beauty
• Sieraden
• Second Home
• Jachten
• Auto’s
• Kunst

Who’s coming?

Vermogende particulieren, levensgenieters, inspiratiezoekers en ondernemers.

Openingstijden

Vrijdag 12 december 19.00 – 01.00 uur (dresscode: Black Tie)
Zaterdag 13 december 13.00 – 22.00 uur
Zondag 14 december 11.00 – 18.00 uur
Maandag 15 december 11.00 – 18.00 uur

Studio Piet Boon is bijzonder trots op de samenwerking die zij heeft met het Zwitsers architectuur -en ingenieursbureau, Griwaplan. In opdracht van Griwaplan heeft de multidisciplinaire design studio het interieur van twee unieke luxe chalets ontworpen in het Zwitsers gletsjerdorp Grindelwald genaamd Church Hill Chalets, een exclusieve en verfijnde interpretatie van het traditionele Alpen leven. Het Original interieur is ontworpen vanuit de originele opbouw van een chalet waarbij hout als belangrijke ingrediënt gebruikt wordt. Dit vormt de basis voor een traditioneler interieur met eigentijdse accenten. Bij het Contemporary ontwerp vormen robuuste materialen als beton en natuursteen de basis voor het interieur. De Boon stijl is te herkennen aan de perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit die tot uiting komt in een unieke warme beleving, strakke zichtlijnen en symmetrie, een ingetogen kleurenpalet, het gebruik van natuurlijke materialen, hoogwaardig afgewerkte- en bijzondere details. Toekomstige chalet eigenaren kunnen aan de hand van hun persoonlijke wensen de interieurs nog verder customizen in samenwerking met de Studio Piet Boon ontwerpers. Griwaplan is aanwezig op de Excellent Beurs. Hier zullen de twee door Studio Piet Boon ontworpen chalet interieurconcepten gepresenteerd worden.

Beurs Rotterdam

Beurs Rotterdam

Een tweede woning is, vanzelfsprekend, een hele investering. Het is echter wel een investering die op den duur geld waard is! Maar hoe levert zo’n grote aankoop u geld op? Het rendement bij aanschaf van een tweede woning ligt vele malen hoger dan het rendement bij uw bank. Dit maakt een tweede woning nog meer de moeite waard. Kom hier alles over te weten op de Excellent Beurs!

Zo vindt u op de Excellent Beurs specialisten van onder andere Romex Investments, van Venrooy Motorhomes, Pierre et Vacances en Royal Residence Lifestyle. Ook Zandspruit Bush & Aero Estate is aanwezig en heeft alle informatie over een tweede woning in de Afrikaanse wildernis voor u beschikbaar. Alpendreams, Immo Makelaar Oostenrijk, Pied-A-Terre, Bojoli Living, Griwaplan, Alpenparks, Blees Estates, Sparcs, Upland Immo en Landberg Bauträger GmbH mogen ook niet ontbreken en vullen de lijst met second home-inspiratie aan. Kom naar de Excellent Beurs, ontdek prachtige locaties en ongerept natuurgebied en laat uw droom werkelijkheid worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>